22. september 2021

Diskofest i Søndergade og på Sunds Plads

Tirsdag d. 24. august kan du godt finde dine gamle Saturday Night Fever-moves frem, for der sætter tre langbenede disko-gutter kulør og musik på Hadsten midtby.

Som et led i årets internationale gadefestivaler i danske byer landet over, og takket være Favrskov Kommunes samarbejde med Randers Teater, vil Hadsten Kulturhus Sløjfen d. 24. august give dig en gratis og absolut musikalsk teateroplevelse.

Det er det østrigske ”Theater Irrwisch”, der to gange i løbet af eftermiddagen afvikler forestillingen ”Nujork Denzing Kwiin/Dancing Queen”. Som var de trådt direkte ud af et discoparty fra 70’erne, vil du opleve tre farverige og meget langbenede dansere omdanne Søndergade til en sand disco-kulisse, når de bevæge sig op ad gaden fra kl. 15 og kl. 17 er der forestilling på Ernst B. Sunds Plads ved Sløjfen. 

Der er fart over feltet, cirkustricks på lange stylter og masser af humor når ”Irrwisch” giver den fuld skrue og tager publikum og forbipasserende med på en rejse tilbage til sen 70’erne med de største ørehængere.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
10.6 °
93 %
5.3kmh
100 %
tirs
11 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °