19. maj 2024

Elvis-cabaret fik Sløjfen til at gynge

Randers Egnsteaters anmelderroste vintercabaret Viva Las Vegas er på turne og ramte i aftes Sløjfen. Og sikke en succes. HP, spillet af Skuespilleren Kim Leprévost er indehaver af et lille pladeselskab i Las vegas, hvor handlingen udspiller sig og HP prøver på bedste beskub at holde fiaskoen fra døren. På pladeselskabet møder vi også Tina i skikkelse af Lone Rødbro, som måske ikke ligefrem har opfundet krudtet og teknikeren Henning, der spilles af Daniel Bevensee og som er en rigtig nørd og har set sig varm på Tina. Derudover så vi musikeren Bjarne (Thomas Pakula), som leverer velklingende musik forestillingen igennem. Tilskuerne mødte i aftes en skøn, morsom og særdeles musikalsk forestilling som var revyforfatter Jan Svarrers første musical.

Vi er har været godt vant i Sløjfen med Randers Egnsteaters turneforestillinger og Viva Las Vegas, som Sløjfens gæster oplevede i aftes var ingen undtagelse.

Nu er der kun 14 dage til der igen bliver mulighed for at få rørt lattermusklerne i Sløjfen, når Favrskov Revyen spiller op d. 25.-28. marts.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler