20. juli 2024

Favrskov Revyen 2024 har åbnet for billetsalget

Når Favrskov Revyen d. 20. marts slår dørene op til premieren på årets forestilling, der denne gang får titlen; “Noget ved musikken”, er det sekstende gang revyen spiller op.

“Ja, det er egentlig vildt, at der er gået så mange år” siger revyens formand Jan Erik Elgaard, der har været med fra starten i 2009. “Men vi har jo efterhånden fået et sammentømret hold og er alligevel lykkedes med at forny os undervejs, både på aktørsiden, på tekstsiden og musikalsk” fortæller han.

Efter 10 år har holdets kapelmester Lars E. Christiansen valgt at give taktstokken videre og han har selv foreslået sin afløser. Valget er faldet på Anders Winther fra Solbjerg, der ikke alene er en forrygende tangentspiller men han er også en erfaren kapelmester, så holdet glæder sig til samarbejdet.

“Vi er jo i fuld gang med at skrive tekster og har da også haft de første øveaftener og det tegner bare godt” fortæller Jan Erik Elgaard. Rygterne vil vide, at de to lokale hjemmeværnssoldater Alice & Tove dukker op igen i den kommende revy. Det samme gør standup-bogholderen Esben, som revyens faste publikum allerede har stiftet bekendstskab med to gange før.

“Men der bliver også masser af nyt” forvisser formanden. “Vi berører både nogle af de emner, som man lokalt er optaget af og også mere generelle forhold, som er oppe i tiden, hvad enten man bor i Favrskov eller et andet sted i landet og revyen og som sædvanligt er der igen stor fokus på musikken” fortæller han.

Så hvis du mangler en julegave, en mandelgave eller bare vil sikre dig gode pladser, så kan du med fordel bestille dine billetter nu. Sidste år var alle aftner udsolgt 14 dage før premieren og revyen har efter mange anbefalinger valgt at efterkomme ønsket om pladsbestillinger til de fire aftner og man kan bestille både med og uden mad.

Revyen spiller over fire aftner: 20., 21., 22. og 23. marts 2024. Du finder billetterne på: Favrskov Revyen 2024

Aktørerne er: Tina Vejby kristensen, Anette Lyngaa, Tina Bruun, Lisbeth Gaba, Karina Schwartz, Poul Sørensen, Jan Erik Elgaard, Kim Solbjerg Petersen og Steen Elgaard

Orkestret består af: Kapelmester Anders Winther, guitar: Thomas Koch Nielsen, Bas: Dan Meinhard Jensen og trommer; Steen Buhl Sørensen.

Instruktionen står Kenn Lund Jensen for, koreografien klares af Glenn Rasmussen og sufflien er lagt i Charlotte Gabas hænder.

Teknikholdet udgøres af Jesper Lyngaa og Henning Groos og rygterne vil vide, at teknikholdet godt kan bruge en hånd mere, så hvis du brænder for at prøve kræfter med lyd og lys, så tøv ikke med at kontakte revyen.

Relaterede artikler