21. maj 2024

Favrskov Revyen afholder generalforsamling i Sløjfen

Når Favrskov Revyen spiller sine fire forestillinger d. 30. og 31. marts samt 1. og 2. april er det med et stærkt og rutineret hold på scenen.

Poul Sørensen, Anette Lyngaa, Tina Vejby og Jan Erik Elgaard har alle været på scenen i 10 år eller mere. Lisbeth Gaba har været med siden 2015 og Tina Bruun og Steen Elgaard siden 2016. Kun Karina Schwartz er forholdsvis ny på de skrå brædder, da hun i år spiller sin anden sæson. Karina har til gengæld med sine skæve input været en helt ny inspiration på tekstsiden og er også med på årets forfatterhold.

Instruktionen er for andet år i træk lagt i hænderne på Anders Wadsholt mens koreografien varetages af Glenn Rasmussen og suffli af Fie Larsen. Fie har været med i revyen siden starten i 2009 og har gennem årene både været på scenen og skrevet tekster og har de seneste år væet koordinator for teamet, der står bag make up (Lisbet Mogensen), hår og parykker (Pernille Roger Pedersen) og kostumer (Jytte Johansen).

Revyen lukker 150 publikummer ind pr. aften, der fire dage og billetsalget går strygende. Der er nu kun ca. 35 billetter tilbage til torsdag og fredag aften, så du skal skynde dig, hvis du vil med en af de to aftner. Onsdag og lørdag er der stadig gode muligheder.

Du finder din billet på FavrskovRevyen.dk

Favrskov Revyen, der i år spiller sin 14. sæson, er en forening og afholder lørdag d. 19. marts kl. 12. generalforsamling i Sløjfen.

Formand for Favrskov Revyen er Jan Erik Elgaard, der har været formand siden revyens start, næstformand er Gregers Petersen. Resten af bestyrelsen udgøres af revyens administrator Jens Ole Hesel, produktionsleder Tina Vejby samt Jeppe Holm.

Dagsorden i følge vedtægterne.

Favrskov Revyen støttes af bl.a. Frisør P, Onlinesynlighed, Hadsten Blomster og ByensNyt.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler