28. maj 2023

Favrskov Revyen er klar med nye toner

Da statsministeren lukkede Danmark ned, fik det også konsekvenser for de mange frivillige kræfter i Favrskov Revyen.

“Det er da ikke nogen hemmelighed, at vi var bange for, at alle vores anstrengelser var forgæves. Men nu tyder alt jo på, at vi kan spille i efteråret”, siger FavrskovRevyens administrator Jens-Ole Hesel.

Muligheden for at kunne spille i efteråret bød sig, da Musicalensemblet, der plejer at spille på det tidspunkt, som en flot gestus tilbød, at Favrskov Revyen kunne få salen i stedet for dem, og det tog revyen glad imod.

“Genåbningen går tilsyneladende, som den skal, og det ser ud til, at fjerde fase, som starter til august, skaber grundlag for forsamlinger på helt op til 500 deltagere”, siger Jens-Ole Hesel.

Man har dog i første omgang sat forbehold for billetsalget.

“Indledningsvis har vi for en sikkerheds skyld kun sat 100 billetter til salg per forestilling, så vi kan skabe større afstand, end vi plejer, hvis det viser sig nødvendigt. Så kan vi altid åbne for yderligere billetter, når vi kommer tættere på, hvis der bliver mulighed for det. Personligt tror jeg nu på, at vi til den tid er så langt på den anden side af coronakrisen, at det ikke bliver noget problem at få fire udsolgte forestillinger med samlet 600 publikummer, som vi plejer. Men vi vil hellere være på den sikre side til at starte med.”

“Vi tror også, at folk har behov for at komme ud at more sig efter en lang periode inden døre med begrænsede kulturtilbud. Se blot, hvordan folk har søgt restaurationerne, efter de er blevet åbnet. Det er ikke bare kulturlivet, der tørster efter at komme igang, det tror vi også, at publikum gør”, slutter Jens-Ole Hesel.

Favrskov Revyens forestilling hedder i år Nye Toner, og holdet har lavet enkelte ændringer og tilføjelser, så den også afspejler den seneste tid og som sædvanligt med både lokale og topaktuelle indslag.

Favrskov Revyen spiller d. 30. september, 1.-3. oktober 2020, og der kan købes billetter her.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler