27. maj 2024

Favrskov Revyen er klar til premieren på onsdag

Der er lagt op til en forrygende musikalsk forestilling, når Favrskov Revyen onsdag aften under titlen Mod Lysere Tider blænder op for revyens 14. sæson.

Og der er ingen der går ram forbi, når revyens faste forfattere med kærlighed og satire kaster sig over lokale begivenhender og personer og binder de lokale forhold sammen i en skøn buket der også består af tidens temaer og landsdækkende begivenheder og ikke mindst tilsat nogle fængende melodier og et særdeles velspillende revyorkester.

Tina Bruun i Favrskov Revyen glæder sig over, at vi nu går Mod lysere tider

Der er stadig billetter at få til premieren onsdag og til lørdagens forestilling mens både torsdag og fredag er udsolgt, fortæller revyens administrator Jens-Ole Hesel.

“Vi har tit fået at vide, at vi har nogle gode sangere i revyen og det benytter vi os af i år, hvor vi for alvor har lagt vægt på det musikalske og vores orkester kan jo spille alt. I år er der også kælet for teksterne og vi har altså nogle virkelig sjove numre med denne gang” smiler han. “Vi har har haft revyprøver de seneste to weekender og jeg tror ikke vi holdt op med at grine af vores egne numre før sent søndag. Vi synes stadig selv det er sjovt” Og sjovt er det også at være med i revyen og spilleglæden vil helt sikkert også afspejle sig, når holder står over for publikum onsdag-lørdag i denne uge.

“Det er herligt, at vi efter en lang coronanedlukning kan samle over 500 til vores fire spilledage og vi sælger stadig billetter” afslutter en begejstret revyadministrator.

Favrskov Revyen, Revyorkestret

De syv aktører Anette Lyngaa, Steen Elgaard, Tina Vejby Kristensen, Jan Erik Elgaard, Lisbeth Gaba, Poul Sørensen, Karina Schwartz og Tina Bruun er atter blevet instrueret af Anders Wadsholt og koreografien står Glenn Rasmussen for. Fie Larsen er sufflør og makeup og hår er fixet af Lisbet Mogensen og Pernille Roger Pedersen.

Aktørerne bakkes op af Lars E. Christiansen på tangenter, Terkel Sylvester Jacobsen og Jens Jacobsen på strenge og Svend Erik Funder på trommer.

Lys og lyd klares af Simon Sundgaard Nymann og Jesper Lyngaa.

Hvis du ikke har købt billet endnu kan du stadig nå det enten onsdag eller lørdag på: Favrskov Revyen

Relaterede artikler