28. oktober 2021

Favrskov Revyen fik en fejende flot premiere

Lilleåsalen i Sløjfen var fyldt til bristepunktet da Favrskov Revyen onsdag aften havde premiere på deres trettende sæson.

Og publikum fik hvad de kom efter. En flot revybuket af satire, sjov og musikalitet med både lokale og landsdækkende emner i en flot opsat forestilling.

Revyholdet består af Tina Bruun, Lisbeth Gaba, Anette Lyngaa, Lars Boye Brandt, Jan Erik Elgaard, Karina Schwarz og Poul Sørensen og bakkes op af det velspillende firemands revyorkester med Lars E. Christiansen på tangenter, Jens Jacobsen på diverse guitarer, Lars Johansen på bas og Svend Erik Funder på trommer.

Publikum kunne opleve hele 27 numre leveret i et højt tempo og et smittende engagement fra revyeholdet.

Teksterne til årets revy er skrevet af Tina Vejby Kristensen, Anders Wadsholt, Eskil Wadsholt, Lisbeth Gaba, Poul Sørensen, Anette Lyngaa, Karina Schwarz, Jan Erik Elgaard og Eigil Jacobsen. To af revyens melodier var sågar nykomponerede til årets forestillinger. Den melankolske “De kolde skærmes piger” er skrevet og komponeret af instruktør Anders Wadsholt og hans bror Eskil Wadsholt og Jan Erik Elgaard havde skrevet både tekst og musik til nummeret “Han får en blues”

Instruktør, koreograf, aktører og alle både bag og på scenen kan godt brøste sig af de mange roser der både blev uddelt af publikum i salen lige efter premieren og i efterfølgende udtalelser på de sociale medier. Blandt udtalelserne på de sociale medier, ofte ledsaget af adskillige illustrerende emojier hedder det bl.a.:

“En på alle måder flot og underholdende revy. Tak for i går”, “Super, super godt – kommer igen næste gang”, “En rigtig god aften med fantastisk underholdning. Tak til hele teamet”, “En super aften. Tak for underholdningen”, “Tak for en flot og underholdende revy i er superseje”, “Rigtig fin revy med mange gode grin. Stor applaus til hele revyholdet

Revyen spiller igen i aften (torsdag), fredag og lørdag og der er stadig ledige billetter til lørdag aften.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
11.8 ° C
12.5 °
10.9 °
91 %
5.2kmh
48 %
tors
12 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °