17. juni 2024

Favrskov Revyen flytter sine fire forestillinger til senere

Vi tager helbred og sikkerhed for alle vores gæster og vores mange frivillige omkring revyen alvorligt. Som følge af pressemødet i aftes i statsministeriet flytter vi Favrskov Revyen til senere på året.

Vi ved naturligvis endnu ikke hvornår og vi er pt. i færd med at finde ud af, hvordan vi håndterer de mange der har købt billet til årets fire forestillinger.

Hvis du har købt billet til revyen, vil du blive kontaktet personligt på mail eller sms. Vi arbejder så hurtigt, som vi kan, og vil bede om din forståelse. Du behøver ikke kontakte os Vi skal nok kontakte jer direkte hvis du har har købt online og holde jer alle orienteret via vores Facebookside.

Det er naturligvis beklageligt, at vi må skuffe alle jer, der har glædet sig til at komme og se revyen. Vi havde sådan glædet os til at spille for jer og var bare så tæt på at være klar.
Nu håber vi, at I allesammen kommer godt igennem de kommende dage.

Vi glæder os til at tage imod jer igen, når det hele er overstået.

I slipper ikke. 🙂

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler