21. september 2021

Favrskov Revyen samlet til brainstorm

Humøret var højt og stemningen i top da Favrskov Revyen i aftes var samlet til ideudveksling.

Både musikere og aktører, Jytte, der syr aktørernes kostumer og suffløren Fie og Niels Peter, som begge også selv har stået på scenen gennem flere år var dukket op til aftenens brainstorm. De første tekster blev introduceret for holdet i mere eller mindre færdig form og ideer til nye numre, titel og tema for årets revy blev drøftet. Én mente at Revyen skulle hedde: “Den Trættende Revy”, fordi det er 13. gang revyen spiller og en anden mente, at den skulle hedde “Online” og en tredje at den skulle hedde “Kom indenfor”. Hvilken titel holdet besluttede sig for bliver først afsløret senere, men de nævnte forslag blev det ikke.

Revyholdet mødes igen en enkelt aften i juni, hvor de første tekster fordeles af tekstudvalget.

Og én ting ligger fast. Revyen 2021 bliver igen en god blanding af helt lokale emner og personer fra by og kommune, de lidt større temaer som de fleste kan forholde sig til blandet med nogle forrygende gode melodier, som det velspillende orkester allerede nu så småt giver sig i kast med, så de sidder lige i skabet, når aktørerne begynder at indøve numrene lige efter sommerferien. Instruktør, koreograf og sangcoach kommer først på banen senere og kort før premieren i oktober dukker Lisbet fra Face & Body op for at gøre klar til makeup sammen med Pernille fra Frisør P der står for hår og parykker.

Revyen spiller igen d. 6.-9. oktober 2021 i Kulturhuset Sløjfen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
10.6 °
93 %
5.3kmh
100 %
tirs
11 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °