28. maj 2023

FavrskovRevyen taber masken til oktober

Så er billetterne til årets Favrskov Revy sat til salg og de første billetter til fredagens forestilling er allerede købt. Det oplyser revyens administrator Jens-Ole Hesel til ByensNyt.

“Vi har valgt at være lidt tidligere ude med billetsalget i år, så man i god tid kan finde den aften man helst vil se revyen” fortæller han. Titlen på årets revy er Favrskov Revyen 2021 taber masken. “Den er jo dobbelttydig”, fortæller Jens-Ole Hesel. “For det første er vi er glade for at kunne smide masken, her efter corona for det andet er det at tabe masken en lidt ufrivillig afsløring af nogle ofte skjulte og måske mindre flatterende sider ved os selv og de sider prøver vi som revyfolk at udstille – ikke bare hos os selv, men også helt generelt.” Så må vi se om publikum kan holde masken” smiler Jens-Ole.

Teksterne er lagt i hænderne på de garvede forfattere Tina Vejby, Jan Erik Elgaard, Poul Sørensen og Eigil Jacobsen og derudover bidrager revyens nye instruktør Anderes Wadsholt også med tekster.

På scenen vil du atter møde: Anette Lyngaa, Tina Vejby, Tina Bruun, Lisbeth Gaba, Poul Sørensen, Lars Boye Brandt og Jan Erik Elgaard.

Revyorkestret består igen af Lars E. Christiansen, Lars Johansen, Jens Jacobsen og Svend Erik Funder og koreografien står Glenn Rasmussen for.

Revyen spiller d. 5. -9. oktober og du kan købe billetter på Favrskov Revyens Hjemmeside og på Hadsten Bibliotek.

Relaterede artikler