27. juli 2024

Flere gode film i Hadsten Bio

Fra i dag er det slut med de fleste restriktioner og du kan nu gå ud de fleste steder uden mundbind. Det kan du vælge at fejre med en tur i Hadsten Bio, hvor der i denne uge er rigtig gode film på plakaten.

I aften spiller man “Tag min hånd” som er Lars Kaalunds nye film med Mille Dinesen i hovedrollen om Maja, der forsøget at genoptage styringen at sit liv efter en skilsmisse og derfor får sig en 20 årige yndrig elsker men kommer til at glemme sin egen 15 årige søn. Du kan også vente til i morgen og se dramaet “Margrethe den første” med Trine Dyrholm i hovedrollen. På onsdag spiller Hadsten Bio den længe ventede “Syng 2” og den helt nye danske komedie “Vildmænd” med Rasmus Bjerg i hovedrollen. Han spiller karakteren Martin, der er skredet fra familien for at leve sit liv i et med naturen i de norske fjelde med bue og pil.

Der er nok at glæde sig til. Husk at støtte kulturlivet i 8370, der er brug for os.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler