18. maj 2024

Flot efterårsprogram i Sløjfen

Hadsten Kulturhus Sløjfen fylder 20 år til december og der lagt op til et rigtig flot efterårsprogram, der kulminerer i jubilæumsugen men bl.a. koncert med Hadsten-drengen Nicklas Sahl.

Sløjfen lægger ud med et foredrag af Katrine Marie Guldager d. 9. september og følger op allerede ugen efter med filmen Elena’s Inner Fire, d. 16. september der omhandler den eneste kvindelige danske professionelle wrestler Elena ’Morgenstjerne’ Pateau med efterfølgende mulighed for at hilse på Elena i en wrestling ring i Sløjfens sal. Elena bor rent faktisk i Hadsten.

Imellem de to arrangementer er der den for længst udsolgte koncert med Poul Krebs der har Hadstens egen tangentvirtuos Palle Hjorth med på scenen.

I oktober og november er der yderligere shows, foredrag og koncerter. Herudover er der naturligvis også Favrskov Revyen d. 6.-9. oktober 2021, hvor billetsalget allerede er i fuld gang. Aktiviteterne i oktober og november kommer vi tilbage til snere her på ByensNyt.

Efterårets program kulminerer op mod jubilæumsugen med jubilæumsfrokostjazz med Creole Catz lørdag d. 27. november, julekoncert med Favorittes søndag d. 5. december, koncert med Nicklas Sahl torsdag d. 9. december, Katrine Billes Pippi-julefødselsdagsshow d. 11. december og Sløjfens jubilæumsreception med indslag af bl.a. Favrskov Revyen, Lucas Toft og elever fra Favrskov Musikskole.

Så kig hen i Sløjfen og hent det nye program, der fortæller meget mere om de mange aktiviteter i efteråret. Dejligt at vi nu får kulturen ind i huset igen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler