21. maj 2024

Frank Erichsen vil gøre os klogere på naturen

Hvordan vender vi naturens tilbagegang, og er det overhovedet nødvendigt? Det er temaet, når Frank Erichsen holder foredrag i Sløjfen den 24. april.

Frank Erichsen er vokset på en gård i Sønderjylland, og de seneste år har vi som seere kunne følge med i hans liv som bonde og familiefar på Kastaniegaarden. Her har han forsøgt at leve af jorden på en måde der adskiller sig fra den måde, landbruget oftest drives på i Danmark.

Det er udgangspunktet for hans foredrag, hvor han vil fortælle om vejen mod et Danmark, hvor naturen står stærkere. For ifølge Frank er det muligt at vende tendensen, vi skal bare gøre op med en meget stærk kraft: Vanens magt.


Fortællingen trækker tråde til Hjørring kommune og DR-programmet “Giv os naturen tilbage”. Her har kommunen sammen med Frank, igennem to år forsøgt at skabe mere plads til naturen ved at få så mange borgere som muligt til at tænke anderledes,


Billetter kan købes på Favrskov Bibliotekernes hjemmeside – www.favrskovbib.dk.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler