22. september 2021

Genvalg til Sløjfens bestyrelse

Da Kulturhuset Sløjfens brugermøde i aftes fandt sted i Sløfens caf’e var det uden den store dramatik. Ca 25. deltagere kunne høre formandens beretningen om det forgangne år, som i sagens natur var præget af COVID 19 restiktioner. Ikke desto mindre var det lykkedes i enkelte perioder at gennemføre gode arrangementer i årets løb. Den udsolgte koncert med Rugsted & kreutzfeldt var et af højddepunkterne, vandreture fra Sløjfem sommersjov på Sunds Plads med aktiviteter og Trampolin Bungee Jump var andre populære arrangementer.

Og senest i sidste uge fik Sløjfen sat Søndergade og Sunds Plads på den anden ende da discodansende artister på stylter lavede optræden for byen, skabt gennem det gode samarbejde med Randers Teater som Sløjfen har haft siden 2017.

Sløjfens bestyrelse havde haft travlt med møder i Byggeprogramudvalget og underudvlag i f.m. udvidelse af Sløjfens Køkken, etablering af ny port til store sal og etableringen af den nye ungdomsklub.

I det kommende år, står Sløjfen over for husets 20 år jubilæum i december og i den forbindelse er der en lang række arrangementer i efteråret ogh ikke mindst i december, hvor man bl.a. får besøg af den lokale hitmager Nicklas Sahl.

Kultur- og frtidschef Ulla Egeberg fortalte deltagerne om byggeprocessen og samarbejdet mellem de mange aktører i forløbet og de planer der er med området. Nu venter alle spændt på om det hele realiseres i indeværende budgetperiode.

Til det sidste kunne ingen af de tre tilstedeværende politikere, hverken formand for kultur- og fritidsudvalget Steen Thomasen eller medlemmerne Lone Boye og Charlotte Green komme nærmere ind på. Forhandlingere pågår stadig og det eneste de kunne sige var at projektet var bragt iforslag og at man naturligvis håber på at det kan realiseres hurtigst muligt.

I Sløjfens cafe kunen deltageren samtidig nyde den flotte udstilling af papirklip som den lokale kunstner Lise Gadegaard Nicolajsen har opsat. Den er bestemt et besøg hver. Så kig forbi Sløjfen en af dagen og se de fine klip.

Der var genvalg til bestyrelsen som fortsat består af: Formand Jan Erik Elgaard (Valgt af partnere og supportere), næstformand Peter Winding, Jane Stampe Christensen, Michael Jensen (Alle brugervalgt), Mette Sandahl (Favrskov Musikskole), Lars Johansen – (Udpeget af Kulturelt Samvirke), Marianne Hyldal Vollmer (Medarbejderrepræsentant) og Irene Bartholin Poulsen – Sekretær og husets daglige leder

Suppleanter: Mona Gleerup og Jonas Hooge

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
10.6 °
93 %
5.3kmh
100 %
tirs
11 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °