15. juni 2024

Hadsten Sangforening inviterer til efterårskoncert i Sløjfen

Du kan opleve en smuk buket af korets repertoire og selv få lov at synge med fællessange, når koncerten afholdes i Sløjfen d. 10. oktober kl. 19.30 og det bedste af det hele er, at der er fir entré.

Det tradionsrige kor Hadsten Sangforening har gennem mange afholdt en velbesøgt forårskoncert i Sløjfen. I år er det blevet til en efterårskoncert.

Foreningens mandskor vil under ledelse af Vibeke Mølgaard Hansen synge en bred ”buket” af sange, fra det alsidige repertoire, der arbejdes med i det daglige. I to afdelinger synges sange, der traditionelt er arrangeret for mandskor, men der gives også prøver på korets formåen med uddrag fra bl.a. musicals.

Publikum får også rørt stemmebåndet, da der vil være nogle kendte fællessange.

Koret fortæller at der netop nu meget gerne optages nye mandlige sangere, så er du interesseret kan du kontakte dirigenten eller en af korets medlemmer.

Koret vil bestræbe sig på at give både publikum og koret selv en god og hyggelig sangaften.

Forfriskninger kan købes.

_____________________________________________

Hadsten Sangforening blev stiftet i 1894, og foreningens mandskor har været aktivt lige siden. Koret har gennem tiderne medvirket i utallige koncerter. Repertoiret spænder fra danske og nordiske viser og sange til uddrag fra operetter og nyere musicals. Koret har flere gange været med i opførelsen af større korværker.

Der er i øjeblikket ca. 30 aktive sangere.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler