27. maj 2024

Hyggelig sangaften i Sløjfen

Af Ove Rosenkvist

Der var ikke flere pladser tilbage i Sløjfens café, da Hadsten Sangforening mandag inviterede til efterårskoncert.

I en time bød de 28 mandsstemmer på et tsort udpluk af korets repertoire. Det spændte fra John Denvers Take me home og Leonard Cohens Hallelujah til Svensk drikkevise og Når lygterne tændes.

Aldrig sunget bedre

Koret måtte spinge over forårskoncerten af mangel på tid, så nu skule det være. En af de sagnere der den aften lyttede på, Gert Jacobsen fra Voldum sagde efter koncerten at koret aldrig havde sunget bedre.

Publikum var også med. En efterårssang, Livstræet og Benny Andersens sang om Rosalina fik fuld tilslutning.

Dirigenten Vibeke Møllgaard Hansen ledede sangerne og fællessangen med et sikkert klaverspil.

28 mand og en kvinde, dirigent Vibeke Møllgaard Hansen bød på efteråssang.

Hadstens ældste kulturforening

Det er altid hyggeligt at tilbringe en stund med Hadstens ældste Kulturforening. oprettet d. 14. oktober 1894, for 128 år siden.

herrekorets næste koncert bliver julekoncerten i Sct. Pauls kirke mandag d. 28. november, hvor Hadsten Balndede Kor også deltager. det er ikke muligt at være sur, når man synger. Det viste Hadsten Sangforenings aften i Sløjfens café.

__________________________________________________

Ove Rosenkvist

Ove Rosenkvst er tidligere redaktør på Hadsten & Omegns Folkeblad og har gennem flere år leveret lokalhistoriske artikler og bøger samt lokale klummer og kulturskiverier, ligesom han også gennem tiden har leveret flere tekstbidrag til Favrskov Revyen.

Relaterede artikler