27. maj 2024

Irsk aften med Lions Club i Sløjfen

Lørdag d. 7. marts afholder de fire Lions klubberne i Favrskov igen Irsk aften i Sløjfen i Hadsten.

Denne gang bliver det med en ny trio, der hedder Schou og Nø. Schou & Nø er en musikduo, som består af Stig Nørregård og Jimmy Schou Wistisen, men som denne aften er blevet til en trio, da Søren Kristian Vad også er med. Schou & Nø spiller overvejende Irsk folkemusik blandet op med egne numre og de har spillet og optrådt sammen i de sidste 17 år, blandt andet på Skagen festival i en længere årrække.

Dørene i Sløjfen og baren åbner kl. 17 og kl. 18 serverer Upstairs/InSide en dejlig buffet. Der uddeles desuden 2 donationer fra Lions Favrskov prisen, inden musikken starter kl. 20.

Det er også muligt at komme til koncert uden spisning kl. 20 – det koster kun kr. 100,

Der er salg af øl, whisky, vin, irsk kaffe m.m. Aftenens overskud går videre til Lions Favrskov prisen til uddeling i 2020.

Billet til mad og koncert koster kr. 275 og kan købes online på Hadsten Kulturhus  eller kontant hos Bach Hadsten, Over Hadstenvej 22.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler