15. juni 2024

Kajsa Vala spiller i Sløjfen

Der er lagt op til en vidunderlig koncertoplevels, når sangskriver, sanger og guitarist Kajsa Vala spiller i Sløjfen.

Kajsa Vala har markeret sig på den danske musikscene som en af de få der mestrer Americana genren. En genre, der ellers sjældent lykkes for andre end amerikanerne selv. Kajsa Vala trækker med en islandsk mor og en dansk far i sin musik også på sine skandinaviske rødder så stilen bliver raffineret blanding af rock, folk og country og en snert af nordisk melankoli over sig.

Kajsa Vala har boet og arbejdet som sangskriver i Nashville, og kombinationen af det skandinaviske og amerikanske er rødderne i Kajsas helt egen Americana / Scandinavia-lyd. Kajsa Vala mestrer sit instrument bedre end de fleste, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

Kom selv og hør, når Kajsa Vala torsdag d. 10. marts spiller i Hadsten Kulturhus Sløjfen.

Billetter kan købes via hadstenkulturhus.dk eller på dit lokale bibliotek i Favrskov

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler