21. maj 2024

Kom til koncert med Kristian Lilholt Trio

Nu har du muligheden for at opleve Kristian Lilholts varme og vedkommende ‘menneskemusik’, når Hadsten Storpastorat inviterer til koncert i Nørre Galten Kirke søndah d. 22. november kl. 16.

Musikken beskrives som noget af det mest iørefaldende og meningsfulde, Danmark kan byde på i øjeblikket og Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af både sange og instrumentalmusik. Kristian Lilholt har gennem en lang karriere holdt et højt, højt kompositorisk niveau gennem mange udgivelser i eget navn samt tværkunstneriske projekter som LAND og Stille Flyder Livet. Musikerne kommer rundt i hele paletten ved denne koncert under mottoet: kommunikation i øjenhøjde – musik med højt til loftet.

Gratis pladsbilletter kan fås lige nu på kirkekontoret. NB! BEGRÆNSET ANTAL BILLETTER!

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler