15. juni 2024

Lokale revyforfattere leverer tekster til Nordjysk succes.

Da Ålbæk Sjøw eller Forårsrevyen, som den også hedder, i aftes havde premiere på Hotel Hvide Klit i Aalbæk var det bl.a. med tekster fra Tina Vejby og Jan Erik Elgaard, der også står bag en stor del af teksterne til Favrskov Revyen.

Og det var noget der faldt i anmeldernes smag. Både Skagens Avis og Nordjyske Stiftstidende har anmeldt premieren og begge er meget begejstrede og begge fremhæver de revyens tekster. Skagens Avis skriver: “For der er mange ingredienser, der skal til for at gøre en god revy – ikke mindst teksterne” og i Nordjyske hedder det: “Sådan lagde revyen fra land og var dermed klar til at tage fat om stort og småt baseret på tekstforlæg fra landets ypperste forfattere”

Blandt disse ypperste forfattere finder man Leif Maibom, Vase & Fuglsang, Jan Svarrer, Ditte Hansen, Louise Mieritz og Carl Erik Sørensen, som alle hører til landets mest anerkendte revyforfattere og derudover altså også Tina Vejby Kristensen og Jan Erik Elgaard fra Hadsten.

Forårsrevyen i Aalbæk spiller igen d. 16., 17., 18. og 19. marts og der er stadig billetter at få.

Den 30. marts er de to forfattere på banen igen, for der har Favrskov Revyen premiere og der vil man se dem begge igen ikke bare på forfatterholdet men også på scenen. Favrskov Revyen spiller d. 30., 31. marts og d. 1. og 2. april. Der er stadig billetter at få til onsdag d. 30. marts og lørdag d. 2. april

Grundet stolthed hos ByensNyts indehaver maskerer vi denne artikels forfatter, så det alene er ByensNyt, der fremgår som ophav til artiklen.

Relaterede artikler