12. april 2024

Mikkel Beha Erichsen gæster Hadsten

På onsdag kommer Mikkel Beha Erichsen til Hadsten, hvor han i Kulturhuset Sløjfen, vil fortælle om sin seneste ekspedition, der denne gang til til Svalbard.

Mikkel Beha, søn af globetrotter Troels Kløvedal, har mest rejst under varmere himmelstrøg med skibet Havana, men denne gang havde han og hans familie sat kursen mod nord, i en ombygget isbryder under navnet Wallenberg.

Turen blev også til en TV serie, som kunne ses på TV2 i 2019, hvor man får et indblik i, hvor smuk og barsk naturen i Norge kan være, men hvor man også fik syn for sagen omkring, at klimaforandringerne altså ikke kun er noget man taler om, det sker rent faktisk.

Det og helt sikkert meget mere, vil Mikkel Beha Erichsen fortælle om på onsdag den 19. februar klokken 19 i Kulturhuset Sløjfen. Billetter kan købes på AOFs hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler