24. maj 2024

Musik på Toppen 23 tegner til at blive endnu en succes

Med mere end 70% af billetterne solgt til næste års Musik på Toppen, ser det ud til at årets navne falder i byens smag.

Med bysbarnet Nicklas Sahl og Anders Blichfeldt og det nye band som de absolutte hovednavne er der igen lagt op til en ren musikeksplosion af de store, når Charlotte & Keld på Villa Grande atter åbner haven for endnu en succes.

Køb billetter nu og undgå prisstigninger

Musik på Toppens artist-koordinator Casper Weinrich fortæller til ByensNyt, at billetprisen fra 1 jan. stiger fra 300 kr + gebyr til 345 kr + gebyr. “Så det er nu, folk skal slå til og det er jo samtidig en god julegave” siger han.

“Og bare rolig” slutter ham “Mercury Band er som sidste år med til at kæde hele dagen sammen og holde gang i festen mens de øvrige bands skifter på store secne”. Til Musik på Toppen 2023 kan du også møde: GAS-BI-DUA, The Powls & D-A-D Jam.

Det hele finder sted på Villa Grande lørdag d. 10. juni.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler