21. september 2021

Musikskolen holder fællesssang online d. 4. maj

I 2020 skulle 75-året for befrielsen have været markeret med store alsangsarrangementer over hele landet.

Det fik COVID 19 imidlertid sat en stopper for. Vi skal dog ikke snydes helt for alsang, så derfor har Favrskov Musikskole sammen med Favrskov Biblioteker og Kulturhuse valgt at gå den digitale vej og inviterer tirsdag d. 4. maj til online-fællessang foran skærmen derhjemme på et tidspunkt efter eget valg efter kl. 9. Et lærerband fra Favrskov Musikskole tager tre dejlige og elskede sange under kærlig behandling og synger for – resten er op til sangglade borgeres lyst til at synge med. 

Videoen vil man også kunne bruge som akkompagnement til fællessang efterfølgende. En lærke letted, som er den mest kendte sang om besættelsen, er naturligvis på programmet, efterfulgt af I skovens dybe stille ro, og – fra nyere tid – Tøsedrengenes Ud under åben himmel. Musikskolen og kulturhusene er glade for at kunne levere lidt kultur ud til kommunens borgere, men glæder sig endnu mere til normale tider, hvor der igen kan synges fællessang ”live”.

Du finder videoen på Favrskov Musikskoles Youtubekanal fra i morgen, og kan tilmelde dig eventen på deres facebookside, således at du får besked om, når videoen er online

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
13.1 ° C
13.6 °
12.8 °
85 %
6.7kmh
100 %
tirs
13 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °