22. maj 2024

Musikskolen holder fællesssang online d. 4. maj

I 2020 skulle 75-året for befrielsen have været markeret med store alsangsarrangementer over hele landet.

Det fik COVID 19 imidlertid sat en stopper for. Vi skal dog ikke snydes helt for alsang, så derfor har Favrskov Musikskole sammen med Favrskov Biblioteker og Kulturhuse valgt at gå den digitale vej og inviterer tirsdag d. 4. maj til online-fællessang foran skærmen derhjemme på et tidspunkt efter eget valg efter kl. 9. Et lærerband fra Favrskov Musikskole tager tre dejlige og elskede sange under kærlig behandling og synger for – resten er op til sangglade borgeres lyst til at synge med. 

Videoen vil man også kunne bruge som akkompagnement til fællessang efterfølgende. En lærke letted, som er den mest kendte sang om besættelsen, er naturligvis på programmet, efterfulgt af I skovens dybe stille ro, og – fra nyere tid – Tøsedrengenes Ud under åben himmel. Musikskolen og kulturhusene er glade for at kunne levere lidt kultur ud til kommunens borgere, men glæder sig endnu mere til normale tider, hvor der igen kan synges fællessang ”live”.

Du finder videoen på Favrskov Musikskoles Youtubekanal fra i morgen, og kan tilmelde dig eventen på deres facebookside, således at du får besked om, når videoen er online

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler