9. december 2023

Oplev Niels Skousen på Retroworld

Fredag den 3. april gæster Niels Skousen Retroworld. Aftenen er arrangeret af Retroworlds venner, og koncerten starter klokken 20.00.

Niels Skousen er gået hen og blevet 76 år, men er stadig “still going strong” og markerede sidste år sin 75 års fødselsdag, med endnu en udgivelse, der fik flotte anmeldelser.

Det er sange, der går til hjertet, når Niels Skousen står på scenen og inviterer publikum med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale, skriver Retroworld på deres hjemmeside.

Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer.

Dørene åbnes klokken 19.30, og Niels Skousen går på scenen klokken 20.00. Det koster 185 kroner, hvis du er medlem af Retroworld og ellers 210 kroner. Billetter kan købes på www.retroworld.dk eller ved at sende en mail til info@retroworld.dk

Med i billetprisen er såmænd også kaffe og kage i pausen, og baren er naturligvis åben under hele koncerten.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler