12. april 2024

På fredag er der latino-jazz-rytmer i Cafe Snakbar

Camp III kommer og spiller live melodisk Latin jazz på fredag 10. Juni kl. 18.30 i Snakbar, der ligger i Sundhedshuset i Østergade

Book plads til lækker jazz og pasta m kylling, svampe og asparges – og lidt frisk hjemmelavet trifli – kun kr. 75,- og KUN på fredag. Du kan bestille bord til dagens menu senest torsdag d. 9. Juni og der er begrænsede pladser. Skriv på Facebook eller kom forbi cafeen.

Lationajazz-bandet CAMP III spiller både til lounge, fest/dans men spiller også lyttekoncerter med sange fra den danske og amerikanske sangskat og du kan også høre nogle af deres egne kompositioner. Bandet tager numre inden for funk og rock under kærlig behandling og udsætter dem for en original og jazz-præget fortolkning også med jazz-vokal.
Camp III er en Århusbaseret trio med mere end 20 års jazzerfaring, og ser spontanitet og kommunikation som bærende momenter i vores samspil.
CAMP III består af de tre bandmedlemmer:
● Trommer og percussion: Erik Frandsen
● Basser: Helge Kasch
● Keys og vokal: Henrik Kasch

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler