14. juli 2024

Så er billetterne klar til Musik på Toppen

Nu kan du købe billet til sommerens store musikbegivenhed foran Villa Grande, hvor Maria & Anne Dorte fra Tøsedrengene, AC/DC Jam, GasBiDua, Bamse Madsen Jam og Mercury Band spiller om kap for at give dig et brag af en koncert.

Glæd dig til, at de to originale sangere fra Tøsedrengene Anne Dorte og Maria igen stiller op med band, så du føler dig fuldstændigt henført til 80’erne. Syng med på både “Indianer” og “Ud under åben himmel”.

Bamse Madsen ikke bare ligner Bamse, han lyder også som den store sanger og er klar til at spørge “Godaw Do Ved do dans’ med mig?” og tage den videre til både “Wimmersvej” og “Alice”.

Er du til hård rock kan du tage en “Highway to Hell” med AC/DC Jam. Bandet har spillet sammen i mere end 30 år og er flere gange kåret som et af Danmarks bedste coverband.

GasBiDua med den legendariske lokale leadguitarist Rolf Skinbjerg spiller så vi føler, at vi “Står på en Alpetop” og kører videre i “Folkevognen” hen ad “Rabalderstræde” og giver os “Det bedste til mig og mine venner”

Det hele bindes sammen af den fedeste dansemusik fra Mercury Band med den lokale tangentspiller Niels Martin Thomsen i spidsen.

Inden de store bands går på scenen fra kl. 15.00 kan du høre nogle af de helt lokale talenter varme scenen op, men herom mere senere.

Det hele finder sted lørdag d. 11. juni fra kl. 12.00

Du bestiller dine billetter her på dette link: Musik På Toppen

Arrangørerne Charlotte og Keld Sørensen, der ejer Villa Grande fortæller, at billetterne til hele dagen kun koster 250 kr pr stk. + gebyr, hvis du køber dem inden d. 31. december.

Efter nytår er prisen 300 kr pr stk frem til 30. maj. Køber man billet på dagen i døren er prisen 350 kr. pr stk.

Firmabilletter

Man har derudover muligheden for at holde “firma- eller gadefest” på dagen i Villa Grandes baghave ved at købe en sponsoranretning med: bord til 8 personer, 8 entrébilletter, 8 x frokost anretninger, 8 x fadøl, 1 fl hvidvin og 1 fl rødvin til den nette sum af 5.000 kr. incl. moms.

Denne billet kan kun købes pr mail til: info@villagrande.dk

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler