2. december 2023

Så er forårsprogrammet i Sløjfen klar til afhentning

Sløjfen og Hadsten Bibliotekss forårsprgram er som sædvanligt spækket med både jazz-, rock- og klassiske koncerter, foredrag, ferniseringer, udstillinger med mere. Som de to foregående år gentages succesen med wrestling op mod vinterferien og derudover kan man få en salsaoplevelse, deltage i søndagsmatiné eller gongmeditation.

Allerede på onsdag opfordrer Sløjfen dig til at deltage i et fyraftensmøde om Kultunaut som er det digitale samlingssted for alle forenings- og kulturaktiviteter i hele landet delt op på byerne. David Fjelstrup kommer og fortæller om, hvordan du kan markedsføre din forening, klub eller organisation og nå ud til mange flere. Er du på kultunaut og har udgangspunkt i 8370, så kommer du også i ByensNyts kalender.

Lørdag d. 5. februar får Sløjfen besøg af Trine Runge Jessen, som i løbet af kort tid er blevet lidt af en mediepersonlighed på grund af hendes særegne broderier af alt fra en dåse Jakabov, over en toppilsner til Sophie Linde og J.R. Ewing. Hun kalder sin workshop for Bad Ass broderi og er klar til at guide dig til at komme i gang med broderi.

12. februar bliver Sløjfen igen omdannet til en svedig arena for nogle af landets absolut mest hårdkogte wrestlere. Det kan du godt glæde dig til.

Er wrestling ikke dig men du derimod elsker at svømme hen i cubanske rytmer mens du nyder et dejlgt glas rom så skal du tilmelde dig Fiesta Cubana d. 12. marts, hvor Skjold Burne afholder romsmagning og hvor det århus-baserede salsaorkester Mambo Chutney spiller op til salsa. Et par dage før d. 10. marts er der koncert med islandske Kajsa Vala, som ikke bare er en dygtig sanger og sangskriver men også en vanvittig dygtig guitarist. Mandag d. 14. marts er der brugermøde. Her kan du komme og bliver orienteret om huset og alt der sker i det, stille spørgsmål eller gøre din indflydelse gældende ved at vælge dem, du tror på, kan gøre den største forskel i bestyrelsen.

Senere i marts d. 30. har Favrskov Revyen premiere og den spiller som sædvanligt over fire aftener frem til d. 2. april.

Dette er blot et lille udpluk af Sløjfens mange forårsaktiviteter men skynd dig hen i Sløjfen og hent programnmet, så du kan se hvad byens fantastiske kulturhus giver mulighed for. Der er noget for enhver smag.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler