17. juli 2024

Sanger Karl Kristian og orgelkongen Palle Hjorth giver støttekoncert i Lyngå Kirke

Til april gæster sangskriver Karl Kristian og organist Palle Hjorth Lyngå Kirke. Sammen giver de støttekoncert til fordel for Knæk Cancer.

Til Lyngå Knækker Cancer får Lyngå besøg af den unge sangskriver Karl Kristian, og med sig har han en af Danmarks bedste tangentspillere, orgelkongen Palle Hjorth. Koncerten finder sted i Lyngå Kirke i april og al overskuddet går til Knæk Cancer.

Sanger og sangskriver Karl Kristian fra Hvide Sande har netop modtaget Autors Hæderspris 2022. Autor, der er Danmarks største forening af komponister og sangskrivere, hylder vestjydens evne til at skrive jordnære og nærværende historier, der giver associationer til andre danske historiefortællere som Allan Olsen, Johnny Madsen og Sebastian.

Palle Hjorth fra Hadsten er hammondorganist, men spiller på stort set alt med tangenter. Igennem de seneste 30 år har han været medlem af en lang række musikergrupper. Blandt andet Peter Sommer & Tiggerne, Povl Dissing Band, The Sandmen, Poul Krebs og ikke mindst The Savage Rose, hvor han i 2006 overtog tangenterne efter afdøde Thomas Koppel.

Som musiker, komponist og arrangør har Palle Hjorth indspillet over 200 albums, og i januar blev han tildelt Odense Live Prisen 2023.

Det er altså et kompetent hold, der gæster Lyngå Kirke i forbindelse med Lyngå Knækker Cancer. Koncerten foregår 20. april klokken 19.30. Billetter koster 125 kroner og kan bestilles på mail hhnb@os.dk eller på telefon 2830 6542.

Caroline Balslev
Caroline Balslev
Caroline Balslev er journalist og en del af redaktionen på ByensNyt. Caroline har erfaring med lokaljournalistik fra blandt andet Hammel og omegn. Hun er født opvokset i København, men bor i dag i Aarhus.

Relaterede artikler