19. maj 2024

Skal du med på en gospel- og danse-workshop på Hadsten Frie Fagskole?

I den skønne sal på Hadsten Fri Fagskole får du mulighed for at løsne op i både stemmebånd og ledbånd på en workshop med gospel og groove.

Der er ikke krav om forudsætninger at deltage – hverken hvad angår sangstemme eller danseevner. Bare du har have lyst til at synge og danse. Workshoppen med gospel og GROOVE giver dig lov til at være med præcis, som du er.

Gospel er sang fra hjertet – med begejstring og soul, og GROOVE er verdens letteste dansetime, hvor du guides til at bruge din krop kreativt på den måde, det passer bedst til dig. Med enkle trin, uden svær koreografi.

Workshoppen starter kl. 10.00 med en let opvarmning. Herefter er der ca. 1-1,5 times sang. Maria Norby, som bl.a. er korleder i det nyopstartede Høst Gospelkor i Ødum Kirke vil guide deltagerne gennem workshoppen. Maria er en fabelagtig underviser, som med sin gejst og dygtighed ville kunne lokke en sanglærke ud af en stumtjener. Find ud af mere om Maria på www.marianorby.com

Når stemmerne er brugt og man har nydt at synge så højt, som man lyster vil Anne Lindhard – facilitere en skøn omgang GROOVE i ca. 1 time til en playliste, der inviterer til at synge med. Det hele slutter kl. 13.00, og du kan gå hjem med en skøn fornemmelse til resten af weekenden.

Der vil være lidt forfriskninger undervejs, men medbring evt. selv snacks og drikkevarer, hvis du ved, at du har brug for at tanke op. Husk også en måtte og tøj, der er behageligt at danse i.

Der er begrænsede pladser i workshoppen, så book din plads allerede i dag:

Bemærk!
Der kommer 4 GROOVE-workshops frem mod sommer. Hvis du tilmelder dig flere, har du mulighed for rabat. (6/6 indgår kun i rabatten for 4)

2 workshops – 700,00 kr
3 workshops – 1000,00 kr.
4 workshops – 1150,00 kr.

Billetter finder du her.

Kontakt Anne Lindhard på annelindhard@storymind.dk for nærmere info om rabatmuligheder, når du har booket din første plads.

Kommende events:
14. marts: Gospel & Groove m/Maria Norby, sanger (400,00 kr. )

18. april: GROOVE og kreativitet m/Trine Dueholm, kreativitetsmentor (400,00 kr)

16. maj: GROOVE & GONG … dans og gongbad – m/Pia Høyer, Yogalærer og Gongmester (400,00 kr)

6. juni: Mindful Chakra GROOVE – m/Anne Lindhard, mindfulness- og Chakradance-facilitator (250,00 kr)

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler