21. maj 2024

Smugkig på Min Café

ByensNyts udsendte Tina Vejby Kristensen var lørdag forbi Sløjfen og hun fortæller:

I denne weekend er der heftig aktivitet i Sløjfens Lilleåsal, hvor aktørerne i Musicalensemblet arbejder på at samle de sidste tråde inden premieren på Min Café onsdag, den 5. oktober.

Mange har stiftet bekendtskab med Musicalensemblet, som tidligere har underholdt publikum i Sløjfen; senest med musicalen Vi maler byen Rød med sange af Birthe Kjær.

Min Café er en nyskrevet musical af Mette Schriver, som også instruerer og selv står på scenen sammen med et ensemble af aktører hentet fra blandt andet Busbjergspillene, Det ny Teater Silkeborg og Gasværket i Brabrand. Derudover er der også gensyn med et par af aktørerne fra Favrskovrevyen, hvor Mette Schriver tidligere har være instruktør. Alt i alt en garvet flok, hvoraf mange har deltaget i Musicalensemblets tidligere forestillinger i Sløjfen.

Min Café foregår på en café ejet af et søskendepar og det er deres og cafégæsternes historier på godt og ondt, vi følger i forestillingen. Alt er nogenlunde fryd og gammen indtil fortiden banker på – så har vi ikke sagt for meget. Historien bæres frem af gode, kendte sange fra en bred palet af danske kunstnere; fx, Kim Larsen, Bamse, Shu-bi-dua og Dodo. Og mon ikke der også har sneget sig et enkelt Melodigrandprixnummer med.

Det musikalske er lagt i kyndige hænder hos Gustav Nyboe Hagner, der blandt meget andet er kapelmester på Busbjergspillene.

Min Café har været udsat et par gange på grund af corona og andre forhindringer. Så sent som midt i september måtte en aktør melde fra på grund af sygdom. Heldigvis blev der hurtigt fundet en erstatning og nu skulle det være ganske vist, at Min Café har premiere den 5. oktober med efterfølgende forestillinger den 6., 7. og 8. oktober – alle dage kl. 19:30 i Sløjfen i Hadsten. De hurtige kan stadig nå at tilkøbe buffet fra Lina Damgaard Mad & Vin inden forestillingen

Se mere på Min Café

______________________________

Tina Vejby Kristensen bor i Hadsten og arbejder ved et revisonsfirma i Randers. Hun er derudover produktionsleder, tekstforfatter og aktør i Favrskov Revyen og har tidligere også selv medvirket i nogle af Musicalensemblets opsætninger.

Relaterede artikler