1. august 2021

Sommer på Sunds Plads

I sommerferien har du mulighed for at låne spil og legesager på Hadsten bibliotek.

Børnene er gået på sommerferie, og hvis ikke endnu, så kan tiden senere på sommeren ganske sikkert føles lang. Det har Hadsten Kulturhus Sløjfen heldigvis løsningen på. Udbuddet af legesager, der kan lånes og benyttes på Ernst B. Sunds Plads er nemlig udvidet betragteligt. Nu er der bl.a. og så mulighed for at låne en moon hopper, stigegolf, belly catch og forstørrelsesglas, mens gamle kendinge som de populære klakx, løbehjul, slack-line og kæmpe mikado også stadig kan lånes. Kender du ikke lige reglerne for stigegolf, eller er du i tvivl om, hvad en moon-hopper er, så kig forbi pladsen torsdage i ugerne 26-32. Disse dage mellem kl. 10 og 15 vil det nemlig være muligt at se og prøve hele legetøjskataloget. Alle andre dage kan du låne sagerne på Hadsten Bibliotek i den betjente åbningstid.

I løbet af sommeren er der endnu mere sjov på vej;

  • i uge 28 kommer der 6 nye baner til minigolfbanen
  • fra uge 29 ankommer der et kæmpe udendørs Ludo spil og
  • d.  20. 0g 21. juli inviteres alle forbi til at prøve bungee- trampolinen mellem klokken 10 og 15.

Det hele er selvfølgelig ganske gratis, og Sløjfen håber at se bunkevis af børn, forældre og bedsteforældre i løbet af sommeren.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
13.6 ° C
14.9 °
12.9 °
88 %
5.5kmh
99 %
søn
18 °
man
19 °
tirs
17 °
ons
19 °
tors
22 °