Sparekassen sponserer lydanlæg til Café Snakbar

Sparekassen Kronjylland giver penge til et Sonos anlæg til den nye café, der åbner 7. august.

“Vi blev kontaktet tidligt på året af Trine Persson om støtte til FrivilligCafé (arbejdstitlen for Café Snakbar). Vi er en selvejende institution, og det gør, at vi ikke skal betale udbytte til aktionærer. Derfor kan vi give nogle penge til det samfund, vi virker i,” fortæller direktør Anders Skovgaard Juel fra Sparekassen Kronjylland. 

“Vi elsker at være lokale. Vi elsker folk, der er frivillige, og som gør en ekstra indsats. Det kan vi godt lide”, siger direktør Anders Skovgaard Juel.

Alberte Mærsk og Silke Mikkelsen fra caféen forstår godt Anders Juel: “Vi har savnet noget lokalt – at vi ikke skal tage til Aarhus, når vi skal have en kop kaffe.”  

“Vi har måske savnet nogle steder, hvor de unge kan samles uden at det er til sport eller i fitnesscenteret,” siger Lis Gregersen, der er kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland.

Se hele indslaget i videoen herover. 

Peter Winding er fotograf, videograf og grafisk designer på Grundfos i Bjerringbro. Peter har boet i Hadsten siden 1998, og han har været en aktiv del af kulturlivet: Kulturhuset Sløjfen, Kunsten ud i Landsbyerne, Stones by the River, Hadsten Billedskole mm.