26. januar 2022

Ulf Pilgaard gæster Hadsten til marts

Den store skuespiller, der i 2021 spillede sin sidste sæson efter 30 år i Cirkus Revyen tager på foredragsturné og gæster Sløjfen d. 8. marts i år.

Det er AOF Favrskov der står bag arrangementet og foredraget starter kl. 19.00.

Ulf Pilgaard har i mere end 40 år spillet revy, teater, film og i 30 år været den mest toneangivende aktør i Danmarks største revy Cirkusrevyen, hvor han i makkerskab sammen med koyfæer som Dirch Passer, Claus Ryskjær og Lisbeth Dahl har fejret adskillige triumfer. Selvstændigt har han parodieret adskillige profiler som Kirsten Hüttemeier, Hanne Bech Hansen, Prins Henrik, Poul Nyrup Rasmussen, Jarl Friis Mikkelsen, Mogens Lykketoft og Bubber og ikke mindst er hans parodier på Dronningen blevet ikoniske.

Derudover har han været med i flere film og serier i både morsomme og mere seriøse roller. Han er gennem årene blevet hædret med flere priser, deriblandt Årets Æreskunstner, Lauritzen Prisen som Årets Skuespiller og Årets Dirch to gange, ligesom han har modtaget både en Bodil- og en Robert-pris. I 2007 modtog Ulf Pilgaard Ridderkorset af Dronning Margrethe.

Få et enestående indblik i Ulf Pilgaards karriere og liv og oplev ham i foredraget hellere halvgammel end helt død i Sløjfen d. 8. marts.

Billetterne finder du her: Hellere halvgammel end helt død

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
6.5 ° C
6.9 °
5.9 °
90 %
8.2kmh
93 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °