20. juli 2024

Vær med i “Sommerbogen” på Hadsten Bibliotek

Du kan nu deltage i Danmarks største læsekonkurrence for alle i alderen 6-15 år.

Hadsten bibliotek inviterer alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i sommerens store læseoplevelse, Sommerbogen. Sommerbogen er læsekonkurrence, hvor du læser for sjov og deler dine læseoplevelser med andre børn i hele landet, der også er med i konkurrencen.

Vil du eller dit barn gerne være med i Sommerbogen skal I bare hente et udfordringsark på Hadsten Bibliotek. Så skal du læse tre bøger, som du skal vurdere på arkets bagside, og dernæst løse mindst ti læseudfordringer. Når du afleverer det udfyldte ark på biblioteket får du en boggave og er med i lodtrækningen om hovedpræmien, som er at få lov at tømme en boghandel på fem minutter! 

Man kan deltage i Sommerbogen hele sommeren – indtil den 22. august.

Kom forbi biblioteket eller læs mere på favrskovbib.dk og sommerbogen.dk

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler