18. maj 2024

Villa Grande hyrer topbands til Open Air Koncert

Der bliver gang i den, når Keld og Charlotte Sørensen inviterer til “Villa Grande Open Air Hadsten” lørdag d. 11. juni 2022.

Parret har indtil videre hyret Anne Dorte & Maria fra Tøsedrengene med band, Gas-Bi-Dua og Mercury Band og har derudover en forespørgsel ude hos yderligere to bands til et brag af en Open Air koncert foran Villa Grande.

“Ja, da vi købte huset blev vi enige om, at vi ville skabe noget, som kan være til gavn for hele byen. Det forpligter at have sådan et sted og vi vil gerne lave en fast årligt tilbagevendende begivenhed, som folk kan gå og glæde sig til” fortæller Keld Sørensen til ByensNyt.

“Og skulle vi være så heldige at få overskud, så vil vi donere en del af overskuddet til Hadsten Handel. Jeg synes handelen gør meget for byen og de har nok ikke haft det nemt under coronaen, så jeg håber vi kan være med til at give lidt tilbage, så de kan blive ved med at lave nogle gode arrangementer” siger han.

Fed musik fra 12-23

“Men hovedformålet er at lave en god fest, det er jo altid godt og det kan de fleste jo lide. Så vi laver to scener foran huset med fed musik fra kl. 12 – 23” fortæller Keld “Og vi har valgt noget musik som vi selv godt kan lide” supplerer Charlotte og vi håber, at vi på den måde kan gøre noget godt for byen og lokalområdet og vi vil gerne holde det hele så lokalt som muligt og bl.a. samarbejde med lokale leverandører” fortæller hun.

Det lokale samarbejde fortæller vi meget mere om senere her på ByensNyt. Det lokale islæt vil også kommer til udtryk hos to af de medvirkende bands. Den lokale Rolf Skinbjerg spiller en helt forygende leadguitar i Gas-Bi-Dua og den lige så lokale Niels Martin Thomsen synger og spiller i Mercury Band. Faktisk har de to i deres unge dage slået deres folder sammen i det hedengangne Hadsten Band Shamrock, men nu er de i hver deres band og vant til at fyre den af og virkelig skabe en fest.

Med livetoner fra bl.a. Tøsedrengenes “Indianer”, Shu-bi-duas “Fed Rock” og Gasolins “Rabalder Stræde” og det hele bundet godt sammen af det velspillende danseband Mercury Band, så kan det kun blive den fedeste fest.

Vi vil i den kommende tid her på ByensNyt fortælle meget mere og senere afslører vi også de resterende navne til

Villa Grande Open Air Hadsten d. 11. juni 2022.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler