19. maj 2024

Slagtøjslokale ved Sløjfen klar til brug

Vi har tidligere her på ByensNyt omtalt det nye slagtøjslokale ved Sløjfen, som er en del af en større plan i forhold til bedre køkkenfaciliteter til kulturhushusets café. Nu er man så småt klar til at tage lokalet i brug, hvilket gør, at arbejdet med køkkenet snart kan påbegyndes.

Alle sten er efterhånden ryddet af vejen, og forleden kom det sidste så på plads i forhold til bevilling af pengene til køkkenet i Sløjfen, hvilket betyder at man, efter mange års tovtrækkerier, snart kan påbegynde arbejdet med et nyt og større køkken i Café Sløjfen. Det skulle gerne betyde, at det vil blive lettere at tiltrække en mere permanent forpagter af caféen, da de nuværende forhold ikke er til meget andet end en dagligdags husholdning. Noget som 17 forpagtere indtil videre nok godt vil skrive under på.

En af grundene til, at man ikke har udvidet køkkenet endnu, er, at man ikke havde fundet en løsning i forhold til det slagtøjslokale, som er placeret i caféen, og som nu altså bliver til køkken.

Løsningen er blevet en pavillon på bagsiden af Sløjfen, og her vil byens talentfulde trommeslagere kunne udfolde deres talenter fremover, og lokalet er nu klar til at blive taget i brug.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler