12. april 2024

ByensNyt.dk er områdets positive talerør

1. december lancerede vi ByensNyt.dk, og jeg kan allerede nu konstatere, at vi er blevet modtaget særdeles godt, på alle platforme. Både på hjemmesiden og på Facebook, men lige så vigtigt, så er vi også blevet taget godt i mod, der hvor vi færdes og har vores daglige gang.

Vi har været spændte på, om ambitionen om, at lave en hjemmeside, der kun dyrkede 8370 ville have sin gang på jord, endda med den tilgang, at vi vil være positive i høj grad. Var vi i tvivl tidligere, ja så er den tvivl i høj grad gjort til skamme, og heldigvis for det.

Vi har fra start haft en klar idé om, at vi ville have en positiv tilgang til vores område, og være med til at tale tingene op, sætte fokus på det der er godt, men også de ting som måske lige nu fungerer mindre godt, dog med den pointe, at vi samtidig kigger på, hvordan det så kunne blive godt eller bedre. Altså den positive tilgang, fordi vi på ByensNyt.dk tror på, at det skaber samlingskraft og endnu mere dynamik til 8370.

Vi har derfor også med glæde set, at Lokalavisen Favrskov i denne uge, har igangsat en kampagne, der skal sætte fokus på det, der glæder folk i netop deres by. Det vil ske gennem opslag på Facebook, som så senere bliver samlet til en artikel. Herfra skal lyde en tak for det gode initiativ, som jo ligger i fin tråd med den mission vi har på ByensNyt.dk. Nemlig at fortælle det positive, hvilket vi vil gøre ikke bare i dag og i morgen, men også i overmorgen og i tiden derefter.

Det håber jeg, at I, kære læsere, vil være med til at bidrage til, ikke bare nu, men også på den lange bane, så vi sammen kan blive ved med at fortælle de gode historier, fordi dem er der heldigvis klart flest af, og jeg føler mig helt overbevist om, at de er klart de sjoveste at læse om.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler