28. februar 2024

God jul og godt nytår

Inden længe er det jul, og derefter nytår, hvilket for de fleste er en tid til hygge, god mad, gæster og gaver, men også tid til at slappe af og måske endda tænke en tanke omkring det år der snart er gået.

Her på ByensNyt.dk har vi haft et travlt efterår, for at blive klar til lancering af sitet. Det har været en spændende og lærerig proces. Og selvom at vi langfra er i mål med alt det vi gerne vil, så vil jeg alligevel tillade mig at konstatere, at vi er kommet rigtigt godt fra start, og at den modtagelse vi har fået antyder, at vi har ramt noget som har manglet.

Vi har fra start valgt at have en tilgang der skal være konstruktiv, og som samtidig er med til at tale området op. Vi tror fuldt og fast på, at man når længst med den positive tilgang, samtidig med at man godt kan være kritisk. De to ting kan fint gå hånd i hånd, så længe at kritikken er konstruktiv og har til hensigt at gøre 8370 til et endnu bedre sted at være.

I det kommende år, vil vi komme med flere nye tiltag, men hele tiden med fokus på, at det vi laver er i orden og at det vi sætter i gang, også bliver fulgt til dørs. Derfor vil tingene komme lige så stille og roligt, så vi sikrer, at jer læsere, får en god oplevelse, og at ByensNyt.dk er et godt sted at klikke ind på.

Nu holder vi snart en velfortjent juleferie, og derfor går vi lidt ned i kadence, men fra 1. januar er vi igen klar til at komme ud over stepperne, og give jer et kvalificeret bud på, hvad der sker i 8370. I løbet af juledagene har vi nogle gode ting i støbeskeen, så hold øje med os på Facebook og her på sitet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler