31. januar 2023

Godt nytår fra ByensNyt.dk

Om lidt skriver vi 2020, og dermed starter et nyt årti. Det bliver også første hele år for ByensNyt.dk, og efter en forrygende start, hvor vi er blevet taget rigtig godt i mod, så er vi klar til at sørge for, at 8370 bliver dækket nyhedsmæssigt godt.

Vi har allerede oplevet, at den linje vi har lagt for dagen, er er faldet i god jord, og har folks interesse. Derfor er vi klar til at holde den linje vi har lagt, samtidig med at vi hen over året, lægger nye ting på. Alt sammen i den kontekst der hedder “Konstruktiv lokaljournalistik” fordi vi tror på, at det gavner at tale vores lokalsamfund op, samtidig med, at vi forholder os konstruktivt kritisk til tingene. Vi kommer ikke til at blive lalleglade, men forbeholder os retten til, at se det hele fra en mere positiv vinkel, end så mange andre medier gør.

Vi er kun til for 8370

Og at vi mener, at vi vil være lokale og kun 8370, det gælder selvfølgelig også på det kommercielle. Derfor kommer man heller ikke til at se annoncer for storcentre, grænsebutikker og andet, der ikke har noget at gøre med 8370, på ByensNyt.dk. Vi synes ikke det er troværdigt, at man vil være et lokalt site, samtidig med at ens hjemmeside er plastret til med annoncer, der opfordrer folk til at tage væk fra 8370.

Man kommer heller ikke til at læse om ellers gode historier fra nærliggende byer, hvis de ikke er i 8370. Det vil nogen se som en begrænsning, men vi ser det i stedet som en mulighed for, at gå endnu mere i dybden med det, som vi er sat i verden for, nemlig at fortælle det helt lokale, hver dag, hele året rundt.

Vi glæder os til at blive endnu mere kendt i området, og håber meget, at I derude, vil hjælpe os med at blive endnu bedre. Så har du en god historie, eller kender du til et arrangement som vi skal skrive om, så send os en mail eller giv os et kald. Intet er som udgangspunkt for småt, bare det har relevans for folk i 8370.

Godt nytår

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler