1. december 2023

100 års jubilæum med spinning og opvisningskamp

Randers FC spiller mod Hadsten. Når HSK til sommer fejrer deres 100 års jubilæum er der masser af oplevelser at se frem til.

Som tidligere fortalt her på ByensNyt kommer oldboys-landsholdet til Hadsten d. 25. juni men i ugerne op til er der også andre spændende arrangementer.

Den 23. juni kl. 18.00 bliver bolden givet op til en opvisningskamp med på den ene side Randers FC’s superligahold med enkelte andre Randers FC-profiler og måske også med træner Thomas Thomasberg på holdet. På den anden side ser vi Hadsten HSK’s førstehold suppleret med tidligere HSK spillere, der har gjort karriere i store klubber. På nuværende tidspunkt er der bl.a. tilsagn fra Mathilde Lundorff fra Juventus, Maja Hagemann, Fortuna Hjørring og Johanne Guldbæk fra AGF, så det skal nok blive en god fight.

I ugen forinden kan du fredag d. 18. juni fra kl. 18 glæde dig til at se en række lokale profiler dyste i en times spinning med en kort indlagt pause på 15 minutter. HSK Fodbold og Hadsten Motion er gået sammen om et event, hvor du kan opleve byrådspolitikere som Anders G. Christensen og Charlotte Green kæmpe mod repræsentanter fra det lokale idræts-, forenings- og erhvervsliv som Cecilie Broundal og Michael Jensen fra Frivillig Favrskov, Simon Buus Olesen fra Hadsten Håndbold, Karsten Høgh fra Fysio Shop, Jesper N. Bang Jensen fra Hadsten MTB, Henrik Lundorff fra HSK Fodbold, Carsten Mortensen fra HSK’s bestyrelse og Knud Christensen fra Hadsten Motion og flere kan komme til.

Arangementet støttes af sponsorer, der giver 10 kr pr kørt kilometer og de første sponsorer har allerede meldt sig på banen. Man kan som sponsor selv vælge, hvem man satser på og overskuddet går til HSK’s arbejde.

Der bliver masser af gode oplevelser at glæde sig til, når HSK fylder 100 år. På ByensNyt står vi som mediepartnere klar til at løfte sløret, så snart HSK har de næste aftaler på plads.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler