20. juli 2024

Anders fra Hadsten er ny klubmester i Motocross

Anders Weicher fra Hadsten er 17 år og kører motocross i Randers. Han har netop sluttet sin sæson af med endnu en sejr i klubmesterskabet, 4 ud af 4 og han kan nu kalde sig klubmester i C-maxi klassen.

Og det hele var næsten afgjort på forhånd fortæller Anders: “Da min far og jeg var på starten, inden jeg skulle køre den sidste afdeling af mesterskabet, så fandt vi ud af, at jeg ikke behøvede køre, da nummer to i mesterskabet ikke var til start”. “Og da jeg allerede var 29 point foran nr. 3, og en heat sejr giver 25 point, så kunne jeg ikke indhentes” oplyser han glad.

Og Anders var da også selv godt tilfreds med sin egen kørsel i sin sidste afdeling. “Jeg var 3’er ud af starten, og overhalede førstepladsen omgangen efter. Så kørte jeg resten af heat’et med ca. 80% gas, da jeg jo allerede havde vundet mesterskabet”. “Jeg vandt med 49 sekunder ned til nr. 2” fortæller han tilfreds.

Anders kører normalt 8-10 pokalløb rundt i landet, men de blev alle sammen aflyst på grund af corona. Han er derfor meget glad for, at klubmesterskabet kunne afvikles under overholdelse af corona-reglerne.

“I betragtning af corona situationen, er jeg positivt overrasket over min sæson. Jeg rykkede fra sæsonstart op fra en 125cc maskine til en 250cc, og har øget min fart, kondi og teknik meget i løbet af sæsonen, så derfor er jeg mere end tilfreds” slutter Anders Weicher.

Anders har gode lokale sponsorer og får også meget hjælp af sin mor og far og glæder sig til at han om kort tid fylder 18, så han selv kan transportere sig rundt i landet.

ByensNyt skrev i sommer også en artikel om Anders Weicher den kan du læse her.

Fotos venligst udlånt af Pers-photo.com

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler