26. februar 2024

Danbolig Hadsten forlænger med Oskar Kristensen

Stortalentet Oskar Kristensen, der kører Go-Cart i RMC-klassen, har netop forlænget sit sponsorat med Danbolig Hadsten for den kommende sæson. Også sponsoratet med Rema 1000 er forlænget.

Oskar Kristensen har i den grad fart på, og ambitionerne er høje, han vil nemlig køre i motorsportens fornemste klasse, Formel 1. Derfor er det også vigtigt, at sponsorerne er trofaste, og det glæder derfor Oskar, at de lokale støtter op.

“Jeg er rigtig glad og taknemmelig for, at Danbolig Hadsten og Rema 1000 fortsætter i den kommende sæson, det har stor betydning. Det er rart med lokal opbakning”, lyder det fra Oskar til ByensNyt.dk.

Sæsonen har indtil nu, ikke været helt som forventet, for nu at sige det mildt, da alle løb, grundet Corona, er blevet aflyst. Noget af en bet for den unge kører, der dog holder fanen højt, og fortsætter træningen mod de kommende løb.

“Det et, som alt andet, en usædvanlig tid for mig. Normalt ville jeg have kørt en del løb på nuværende tidspunkt, men det er endnu ikke blevet til et eneste løb i 2020. Jeg træner alt, hvad jeg kan, både i gokarten og fysisk, så formen bliver holdt ved lige. Planerne for resten af sæsonen bliver løbende justeret, men jeg håber at jeg skal køre nogle løb i Danmark samt Euro Trophy, hvis jeg kan finde sponsorere til det”, kommer det optimistisk fra Oskar Kristensen, der såmænd er nevø til legendariske Tom Kristensen.

Læs også: Oskar drømmer stort – Formel 1 er målet

Relaterede artikler