20. juli 2024

Oskar Kristensen klar til VM efter ny titel som Danmarksmester

Tidligere i år, blev Oskar Kristensen fra Hadsten, Nordisk mester i Gokart, og i weekenden kunne han så notere sig for endnu en stor triumf, da han i en tæt finale sikrede sig det danske mesterskab i Rotax klassen.

Oskar Kristen, der er nevø til legendariske Tom Kristensen, satte dermed en tyk streg under, at der er et stor talent gemt i ham. Han har tidligere udtalt til ByensNyt.dk, at han har som erklæret mål at blive bedre end sin onkel, og nå hele vejen til Formel 1.

Læs også: Oskar drømmer stort – Formel 1 er målet

På den konto er der stadig et stykke vej, men med sejren i weekenden kvalificerede han sig til VM næste år i januar, der køres i Portugal, så de første skridt mod toppen af motorsporten er taget, og her på ByensNyt, ser vi frem til at følge ham på sin færd mod sine mål.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler