21. februar 2024

Matilde Lundorf forlænger med Juventus

Op til den nuværende sæson, skiftede Matilde Lundorf, der har fået sin fodboldopvækst i Hadsten, til storklubben Juventus, efter en sæson i engelsk fodbold, og nu har højrebacken forlænget sin kontrakt, så den gælder frem til sommeren 2022.

Matilde Lundorf spillede i VSK Fodbold (I dag AGF Fodbold, red) efter sin tid i HSK Fodbold, hvorefter turen gik til Brighton i den bedste engelske række. Her blev det dog blot til en enkelt sæson, inden Torino og Juventus trak i talentfulde dansker, der også er inde omkring det danske landshold. Klubben er godt på vej mod det italienske mesterskab, og dermed er der også åbnet op for Champions League i den kommende sæson.

“Jeg er virkelig glad for min forlængelse med Juventus, og ser frem til at være i klubben i mindst en sæson mere. Det er godt for min udvikling, og jeg glæder mig over, at kunne være med til at spille klubben frem mod toppen af europæisk fodbold”, udtaler Matilde Lundorf i en pressemeddelelse.

Sidste forår talte ByensNyt med Matilde, da hun var hjemme i Hadsten grundet Corona-situationen. Den artikel kan du læse eller genlæse her: Matilde udlever drømmen i Brigthon

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler