23. september 2023

Berggren satte Ringkøbing skakmat

Sidste gang Hadsten Håndbold var i Ringkøbing, var det Helle Walentin der var kampens spiller med ti mål, og fredag aften gjorde Anne Berggren hende så kunsten efter, og nettede ti gange fra højre back, hvilket var stærkt medvirkende til sejren på 25-24.

Denne artikels skribent havde det på fornemmelsen, og det havde Mathias Broløs og flere af spillerne også, nemlig at der faktisk var en god chance for, at vinde over Ringkøbing, og sådan blev det så. Hadsten havde kampen i sin hule hånd fra start til slut, og kun lidt nerver og offensivt forsvar gjorde, at det endte med lidt tætte cifre.

“Det er faktisk ret misvisende, at det ender så tæt, fordi vi er i teten gennem hele kampen, og fører med fem mål med få minutter igen. Vi får lavet et par tekniske fejl, og så går Ringkøbing frem og dækker offensivt, så det ender lige rigeligt spændende. Dog skal det med, at de scorer det sidste mål i sidste sekund, så sejren var aldrig for alvor i fare”, lyder det fra en meget glad Mathias Broløs, da ByensNyt.dk taler med ham i bussen, på vej hjem fra Ringkøbing.

Særligt en spiller var i hopla i fredagens kamp, nemlig Anne Berggren, der med ti mål gjorde ondt på Ringkøbing, og Mathias Broløs var da også begejstret for hendes præstation.

“Hun havde i den grad tur i den, og spillede en virkelig flot kamp, og Ringkøbing fik heldigvis aldrig helt styr på hende. Resten af holdet leverede også en stor indsats, og var gode til at supplere hinanden, og samtidig står vi rigtig solidt i forsvaret, hvor vi har godt styr på deres skytter, og til tider får lukket dem helt ned. Så alt i alt, var det bare en bundsolid præstation, og virkelig fedt endelig at vinde over dem”

Nu venter der en kamppause frem til 7. november, og det bekommer Mathias Broløs fint.

“Nu har vi spillet syv kampe, og vi er placeret på 2. pladsen, så det er egentligt fint med en kort kamppause, hvor vi lige kan puste ud, og få finpudset nogle ting, inden der venter en svær kamp mod SønderjyskE, der ser ud til, at være kommet i gear. Jeg føler mig dog overbevist om, at vi godt kan matche dem også, og nu har vi bevist, at vi godt kan spille op mod de bedste, så kan vi holde fokus, og det tror jeg godt vi kan, så synes jeg i den grad, at det ser godt ud”, konstaterer Mathias Broløs.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler