18. januar 2022

Broløs: Fedt med den store opbakning i hallen

I går var der sæsonpremiere på kvindernes 1. division i håndbold, og de lokale helte fra Hadsten Håndbold startede ud med lokalopgør mod de hviie fra Fredensvang, også kendt som AGF Håndbold, og her blev det til en sikker sejr på 28-20.

Der var mange tilskuere på plads i Vestjysk Bank Arena, og de heppede Hadsten-holdet frem til sejr, hvilket vakte stor glæde hos cheftræner Mathias Broløs.

“Det var fantastisk med en masse folk i hallen, der skabte en god stemning og så er det jo ekstra fedt, at vi så kan give dem en sejr til gengæld”, lød det fra en glad cheftræner efter kampen.

Spillet på banen så godt ud, og Mathias havde masser af ros til holdet.

“Det er altid rart at starte sæsonen ud med en sejr, hvor vi fik vist en god portion tålmodighed i vores spil, og fokus gennem hele kampen på vores gameplan, så jeg er meget tilfreds. Vi fik løst AGFs 7 mod 6 spil ved godt forsvarsspil, og så var der god afstemning mellem forsvar og keepere, så det var alt i alt bare en rigtig god kamp”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
6.1 ° C
6.9 °
4.7 °
94 %
7.3kmh
32 %
tirs
6 °
ons
6 °
tors
1 °
fre
2 °
lør
4 °