26. februar 2024

Broløs: Sejre giver selvtillid

I aften kommer SønderjyskE fra Aabenraa på besøg i Hadsten, hvor Hadsten Håndbolds 1. divisionshold tager i mod. Ud fra den aktuelle stilling, er det ikke en topkamp, men med sønderjydernes formkurve in mente, så venter der formentlig en svær kamp, der godt kan blive en topkamp værdig.

SønderjyskE var lidt tid om at komme i det gear, som var forventet, men det ser så til gengæld ud som om, at det har de fundet nu, og med to forstærkninger fra henholdsvis Randers HK og Horsens Håndbold i slutningen af november, så begynder der at tegne sig et billede af et stærkt sønderjysk hold.

“De var lidt længe om at komme i gang, men det ser ud til, at de er ved at være på det niveau, som de fleste havde forventet de ville være på. De har jo ambitioner om at være med omkring oprykningen til ligaen, så det bliver bestemt ikke let, og vi kommer til at arbejde hårdt, for at få sejren i hus”, siger cheftræner Mathias Broløs til ByensNyt og tilføjer:

“Vi er selv inde i en god periode, blandt andet med en sejr over Roskilde i søndags, og sejre giver selvtillid, så vi kommer med en klar tro på, at vi godt kan tage de to point. Jeg synes vi har vist, at vi godt kan spille op med de bedste, og kan vi holde fokus, og gøre det som vi har aftalt, så mener jeg bestemt, at vi kan vinde og give publikum en rigtig god kamp”

Til aftenens kamp er alle mand klar, og det giver en masse strenge at spille på, hvilket naturligvis glæder cheftræneren.

“Alle mand er klar, og det siger næsten sig selv, at det er glædeligt. Vi har lige fået Kathrine Skipper og Louise Sønnichsen tilbage, og det er to rutinerede kræfter, så nu skal vi bare have doseret det hele rigtigt, så vi får brugt vores ressourcer på den bedste måde”

Kampen starter klokken 19.30. Husk at tilmelde dig via klubbens billetsystem, hvis du vil se kampen live i vestjyskBANK Arena.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler