14. juli 2024

Broløs: Vi havde noget at revanchere

I sidste uge blev det lidt overraskende til et nederlag til DHG Odense, og søndag aften var det tydeligt at fornemme, at Hadsten Håndbolds 1. divisionshold havde noget de skulle bevise over for sig selv.

Roskilde Håndbold dækker, som et af de eneste hold i 1. division konsekvent 5-1, og det skulle Hadsten-mandskabet lige indstille sig helt på, hvilket de brugte første halvleg på. Efter pausen trak holdet hurtigt fra, og kunne køre en sikker sejr på 29-22 hjem.

“Vi havde noget at revanchere i forhold til sidste uge, så der var fokus fra start, og selvom at deres 5-1 forsvar voldte lidt problemer i starten, fik vi hurtigt styr på det, og efter lidt korrektioner i pausen, fik vi for alvor styr på kampen i anden halvleg. I sidste uge havde vi kampen mod DHG under kontrol langt ind i anden halvleg, men gik desværre i stå og blev for ukoncentrerede, så det var tydeligt i dag, at vi havde fokus gennem hele kampen, og var mere end opsatte på, at få de to point med hjem”, fortæller Mathias Broløs til ByensNyt.dk.

Med sejren rykker Hadsten op på en delt førsteplads, hvilket glippede i sidste uge, grundet nederlaget til DHG, og nu venter der en uge med to kampe, først SønderjyskE på torsdag og så Gudme allerede om lørdagen. Heldigvis er begge kampe på hjemmebane, så der skal ikke bruges tid på en masse transport.

“Der kommer lige tre kampe ret tæt på hinanden, så vi skal have fordelt ressourcerne fornuftigt. Derfor er det også godt, at Kathrine Skipper er klar igen, ligesom Louise Sønnichsen også er det, og dem får vi helt sikkert brug for i de kommende kampe. Begge spillere gjorde en god figur, og i det hele taget fik alle sat et godt aftryk på kampen, og fik vist, at sidste uges nederlag allerede er glemt”, konstaterer cheftræneren.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler