20. august 2022

Favrskov Fighters er tilbage på træningsbanen

Hadsten Håndbold er en forening for stort set alle, der har lyst til at spille håndbold, og derfor gav det også god mening, da klubben i 2020 lavede deres eget LykkeLigahold, som de har valgt at kalde Favrskov Fighters.

LykkeLigaen er håndbold for udviklingshandicappede børn og unge, og der har fra start af været stor tilslutning til holdet der træner i Hadsten, der dog, lige som alt andet idræt, har været nedlukket siden december.

Nu er det igen muligt at mødes op til 25 personer udendørs, og derfor havde Favrskov Fighters første træning i 2021 i lørdags. Det foregik på multibanen ved Den Jydske Haandværkerskole, som Hadsten Håndbold har fået lov til at låne, mens DJH selv er lukket.

Der var mødt godt ti spillere op, der fik trænet og hygget, og efterfølgende var der både slikposer og sodavand, sponseret af HIFs Støtteforening, og PrintForKidssport, som ligger i Hadsten, havde lavet flotte malebøger til hele holdet som en overraskelse.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler