13. juli 2024

Fredagsgys i vente for Hadsten Håndbolds 1. divisionshold

Fredag aften gæster “de hviee”, også kendt som AGF Håndbold, Hadsten og Vestjysk Bank Arena, når de to hold tørner sammen i et vaskeægte lokalopgør i kvindernes 1. division.

Sæsonens 1. division, der markerer Hadsten Håndbolds 10 års jubilæum i rækken, er særdeles tæt, og selvom at en placering som nummer 7 umiddelbart lyder komfortabel, så er der blot tre point ned til 12. og sidstepladsen, som indtages af Ejstrup-Hærvejen.

AGF Håndbold er på en 8. plads, et point efter Hadsten, og det vil derfor lune gevaldigt, hvis de orange og blåklædte spillere kan hjemtage årets første sejr efter fire smalle nederlag i streg. Vi skal faktisk helt tilbage til 10. december, for at finde holdets sidste sejr, der var over Gudme HK på udebane.

Hadsten Håndbold har revanche til gode mod AGF, der vandt deres første indbyrdes opgør i Stadionhallen i Aarhus med hele 30-21.

Kampen starter klokken 19.30, og der er som altid gratis entre og klubben skriver på deres facebookside, at caféen har åbent forud for kampen, så man kan også sikre sig en omgang aftensmad inden kampstart.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler